ПРО  КРЕДИТИ                     

Наше опитування

Чи покращує становище позичальників Закон 7351
Всього відповідей: 10

Форма входу

Головна » 2011 » Серпень » 1 » Fitch підтвердив стабільні рейтинги банку «Хрещатик»
22:46
Fitch підтвердив стабільні рейтинги банку «Хрещатик»

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило рейтинги банку: довгострокові РДЕ в іноземній та національній валютах — на рівні «В-», прогноз стабільний; короткостроковий РДЕ в іноземній валюті — на рівні «В»; рейтинг сталості — на рівні «b-»; індивідуальний рейтинг — на рівні «D/E», рейтинг підтримки — на рівні «5». Національний довгостроковий рейтинг підтверджено на рівні «BBB-(ukr)», прогноз стабільний. 

Підтвердження рейтингів, що залишаються незмінними за умов повільного відновлення економіки країни, її залежності від експортно орієнтованих галузей промисловості, свідчать про зваженість ризик-менеджменту банку, стабільне клієнтське фондування і комфортну ліквідність, зауважили фахівці агенції. 

Як підкреслив голова Правління банку Дмитро Гриджук, «позиції банку на вітчизняному фінансовому ринку залишаються стабільними і надійними. Так, за І півріччя поточного року кредитний портфель банку збільшився на 4%, ліквідність банку залишається на нормативному рівні і підтримується зростанням депозитів юридичних і фізичних осіб на 13,7% і 4,3% відповідно та ін. Таким чином ми маємо міцне підґрунтя для подальшої активізації діяльності банку, зокрема збільшення обсягів кредитування, урізноманітнення тарифів, впровадження новітніх технологій з метою надання якісно нових продуктів і послуг».


Довідково:

Публічне акціонерне товариство Комерційний банк "Хрещатик” зареєстровано у травні 1993 року. Здійснює свою діяльність відповідно до Статуту банку, чинного законодавства України та має повну ліцензію НБУ № 158 від 25.05.10 на проведення банківських операцій на внутрішньому і міжнародному фінансових ринках. Аудиторську перевірку фінансової діяльності банку за світовими стандартами здійснюють міжнародні аудиторські фірми, зокрема PricewaterhouseCoopers.

Має високий рівень надійності збереження вкладів, підтверджений національним агентством «Кредит-Рейтинг», входить до числа 15 найбезпечніших банків, за версією щотижневика «Контракти», до двадцятки найстабільніших банків країни, за рейтингом газети «Дело», до десяти українських банків, яким найбільше довіряють, за версією журналу «Банкиръ», та п’ятірки найпрозоріших банків держави, за ренкінгом вітчизняної РА «Кредит-Рейтинг».


За матеріалами АУБ

Переглядів: 493 | Додав: Prokredity | Теги: банк хрещатик, рейтинг

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Календар

«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Ми у Facebook

Наші партнери