ПРО  КРЕДИТИ                     

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » УСП Україна » Постанови про виїмку в кримінальній справі (постанови суду про проведення виїмки в приміщеннях УСП)
Постанови про виїмку в кримінальній справі
ProkredityДата: Пт, 05.08.11, 00:53 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 22
Репутація: 0
Статус: Offline
Справа№4-803/11

ПОСТАНОВА
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ


26 квітня 2011 року

СУДДЯ НОВОЗАВОДСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ М. ЧЕРНІГОВА

ОСОБА_1

розглянувши подання старшого слідчого відділу розслідування злочинів, учинених членами організованих злочинних груп, СУ УМВС України в Чернігівській області ОСОБА_2, про проведення виїмки, в зв’язку з розслідуванням кримінальної справи № 25/40010, -

Встановив:

ОСОБА_3, будучи генеральним директором ТОВ “Українська соціальна програма” та ТОВ “УСП Україна”, за попередньою змовою з працівниками зазначених товариств, діючи умисно в період з 2008 – 2010 років, з метою незаконного заволодіння грошовими коштами громадян, організувала надання неправдивої інформації стосовно умов придбання автотранспорту, схиляючи таких осіб до внесення на рахунки вказаних товариств грошових коштів у вигляді комісійної плати, плати за адміністративні послуги, першого внеску та відповідно спонукали до подальшого укладення договорів із вказаними товариствами.

Таким чином, ОСОБА_3, в період з 2008 – 2010 років, діючи умисно з метою заволодіння грошовими коштами громадян, шахрайським шляхом залучила до участі у програмі придбання товарів в групах, що адмініструються вищевказаними товариствами ОСОБА_4Ф, ОСОБА_5В, ОСОБА_6, ОСОБА_7 та інших громадян, та в подальшому, за допомогою невстановленою слідством особою, обернула на власну користь шляхом переведення у готівку через суб’єкти господарювання з ознаками фіктивності грошові кошти в сумі 232500,00 грн., які були вилучені під час проведення обшуку автомобіля НОМЕР_1 , що належить останній на праві власності.

27.10.2010 року Новозаводський районний суд м. Чернігова надав дозвіл на проведення Контрольно-ревізійним управлінням Чернігівської області позапланової ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності ТОВ “УСП Україна”.

Беручи до уваги, що 13.10.2010 року під час проведення обшуку в офісних приміщеннях ТОВ “УСП Україна” за адресою: м. Чернігів, проспект Перемоги, 95, були виявлені та вилучені чекові книги та реєстраційні документи ТОВ “УСП Україна”, ТОВ “УСП” та ТОВ “УСП-Груп”, тому, враховуючи викладене, є достатні підстави вважати, що документи бухгалтерської та фінансово-господарської діяльності ТОВ “УСП Україна” знаходяться за вищевказаною адресою.

Для проведення додаткової позапланової виїзної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності ТОВ “УСП Україна” та прийняття об’єктивного рішення по справі, виникла необхідність вилучення та подальшого дослідження документів бухгалтерської та фінансово-господарської діяльності ТОВ “УСП Україна”, тому старший слідчий звертається до суду з поданням про проведення виїмки документів бухгалтерської та фінансово-господарської діяльності ТОВ “УСП Україна” (код 35998507).

Вивчивши матеріали справи, оглянувши матеріали кримінальної справи № 25/40010 приходжу до висновку, що подання старшого слідчого обґрунтоване та підлягає задоволенню.

Керуючись ст. 178 КПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Подання старшого слідчого відділу розслідування злочинів, учинених членами організованих злочинних груп, СУ УМВС України в Чернігівській області ОСОБА_2 про проведення виїмки – задовольнити.

Надати дозвіл на проведення виїмки документів бухгалтерської та фінансово-господарської діяльності ТОВ “УСП Україна” (код 35998507) на паперовому та електронному носіях:
- наказ на призначення головного бухгалтера ТОВ “УСП Україна”;
- документи, на підставі яких представники ТОВ “УСП Україна” мали представляти інтереси Товариства при укладенні договорів з фізичними особами за “Програмою УСП” (довіреності, доручення, тощо);
- головні книги за 2008, 2009, 2010 року;
- статистичну бухгалтерську звітність (Баланс, Звіт про фінансові результати) за 2008, 2009, 2010 роки;
- оборотно-сальдові відомості по субрахункам 631, 685 (в розрізі контрагентів) за 2008, 2009 роки, січень-жовтень 2010 року;
- документи, підтверджуючі фактичне отримання товарів особами, які отримали право на одержання товару згідно договорів укладених за “Програмою УСП” (трьохсторонні договори, укладені між Товариством, постачальником товару та фізичною особою);
- документи, які містять інформацію щодо основних і оборотних засобів Товариства, джерел їх набуття, які знаходяться в офісних приміщеннях за місцем реєстрації ТОВ “УСП Україна” за адресою: м. Чернігів, проспект Перемоги, 95.

За відсутності оригіналів документів вилучити їх завірені копії та документи, що обґрунтовують їх відсутність.

Постанова оскарженню не підлягає.


Суддя: І. М. Шипов

Адреса в ЄДР http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/15536887
 
ProkredityДата: Пт, 05.08.11, 00:55 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 22
Репутація: 0
Статус: Offline
Справа№4-804/11

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ


27 квітня 2011 року м. Чернігів

Новозаводський районний суд м. Чернігова
в складі : головуючого судді Кузьміна М. В.
при секретарі Сидоренко О. М.
за участю прокурора МІЩЕНКА М.В.
розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Чернігові справу за поданням старшого слідчого СУ УМВС України в Чернігівській області А.О.Петрикей про надання дозволу на проведення виїмки

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшло подання старшого слідчого СУ УМВС України в Чернігівській області Петрикей А.О. про проведення виїмки документів бухгалтерської та фінансово-господарської діяльності ТОВ «УСП Україна» з тих підстав, що в провадженні перебуває кримінальна справа № 25/40010, яка порушена відносно ОСОБА_1 за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України.
27.10.2010 року Новозаводським районним судом м. Чернігова надано дозвіл на проведення КРУ Чернігівської області позапланової ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності ТОВ «УСП Україна».

Беручи до уваги, що 13.10.2010 року під час проведення обшуку в офісних приміщеннях ТОВ «УСП» за адресою: Київська область, Києво-Святошинський район, с. Петропавлівська Борщагівка, вул.. Леніна, 1-А, були виявлені та вилучені документи, які стосуються укладення договорів ТОВ «УСП Україна» з фізичними особами (учасниками програми) на придбання товарів за «Програмою УСП», тому, враховуючи вищевказане, є достатні підстави вважати, що документи бухгалтерської та фінансово-господарської діяльності ТОВ «УСП Україна» знаходяться за вищевказаною адресою.

Для проведення додаткової позапланової виїзної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності ТОВ «УСП Україна» та прийняття об`єктивного рішення по справі, виникла необхідність вилучення та подальшого дослідження документів бухгалтерської та фінансово-господарської діяльності ТОВ «УСП Україна».

В судовому засіданні старший слідчий Петрикей А.О. подання підтримав та просив його задовольнити, пояснив, що слідчі дії по даній кримінальній справі відносно ОСОБА_1 не зупинені.

Прокурор в судовому засіданні вважав, що подання обґрунтоване та підлягає задоволенню.

Вислухавши учасників процесу та дослідивши матеріали справи, суд вважає, що подання обґрунтоване та підлягає задоволенню, оскільки у ТОВ «УСП Україна» знаходяться документи, які мають значення для встановлення істини по даній кримінальній справі.
Керуючись ст.178 КПК України, суд


Постановив:

Надати дозвіл на проведення виїмки документів бухгалтерської та фінансово-господарської діяльності ТОВ «УСП Україна» (код 35998507) на паперовому та електронному носіях:
- наказ на призначення головного бухгалтера ТОВ «УСП Україна»;
- документи, на підставі яких представники ТОВ «УСП Україна» мали представляти інтереси Товариства при укладанні договорів з фізичними особами за «Програмою УСП» (довіреності, доручення тощо);
- головні книги за 2008, 2009, 2010 роки;
- статистичну бухгалтерську звітність (Баланс, Звіт про фінансові результати) за 2008, 2009, 2010 роки;
- оборотно-сальдові відомості по субрахункам 631, 685 (в розрізі контрагентів) за 2008, 2009 роки, січень-жовтень 2010 року;
- документи, підтверджуючі фактичне отримання особами, які отримали право на одержання товару згідно договорів, укладених за «Програмою УСП» (трьохсторонні договори, укладені між Товариством, постачальником товару та фізичною особою);
- документи, які містять інформацію щодо основних і оборотних засобів Товариства, джерел їх набуття, які знаходяться за адресою: Київська область, Києво-Святошинський район, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Леніна, 1-А.

За відсутності оригіналів документів надати дозвіл на вилучення їх завірених копій та документів, що обґрунтовують їх відсутність.
Постанова не оскаржується


Суддя: М.В. Кузьмін

Адреса в ЄДР http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/15536848
 
Форум » Test category » УСП Україна » Постанови про виїмку в кримінальній справі (постанови суду про проведення виїмки в приміщеннях УСП)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: